Vaření.czReceptyTří zavářková uzená polévka

Tří zavářková uzená polévka

Vydatná polévka, která potěší naše chuťové pohárky!


3.917x
30 min
2×

Postup přípravy

Maso omyjeme, dáme do vody a uvaříme. Použijeme-li papiňák, stačí vařit zhruba 15 minut. Mezitím si očistíme veškerou zeleninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, brambory oloupeme a nasekáme na menší kostky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, mrkev a celer očistíme a nahrubo nastrouháme. Uvařené maso vyjmeme, do vývaru dáme veškerou zeleninu, dolijeme vodou, přidáme rýži, pepř, případně sůl. Vaříme asi 15 minut. Mezitím si obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. Maso pak vložíme zpět do polévky, přidáme nudle a ještě chvíli povaříme. My nemáme rádi nudle rozvařené, takže já polévku v této fázi vypínám a nechávám pouze dojít. Do hotové polévky vložíme petrželku či pažitku a podáváme.
user-icon

autor Enoch

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tří zavářková uzená polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena