Tří zavářková uzená polévka

Vydatná polévka, která potěší naše chuťové pohárky!


3.917x
30 min
2×

Postup přípravy

Maso omyjeme, dáme do vody a uvaříme. Použijeme-li papiňák, stačí vařit zhruba 15 minut.

Mezitím si očistíme veškerou zeleninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, brambory oloupeme a nasekáme na menší kostky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, mrkev a celer očistíme a nahrubo nastrouháme.

Uvařené maso vyjmeme, do vývaru dáme veškerou zeleninu, dolijeme vodou, přidáme rýži, pepř, případně sůl. Vaříme asi 15 minut.

Mezitím si obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. Maso pak vložíme zpět do polévky, přidáme nudle a ještě chvíli povaříme. My nemáme rádi nudle rozvařené, takže já polévku v této fázi vypínám a nechávám pouze dojít.

Do hotové polévky vložíme petrželku či pažitku a podáváme.
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tří zavářková uzená polévka

Zpět na recept