Tři v jednom

Oběd z jednoho hrnce - fazolky s uzeným masem a brambory.


3.69x
45 min
1×

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
4-5 lžicolej
sůl
500 gbrambory
2 kscibule
libeček
0.3 lzeleninový vývar
300 guzené maso
mletý černý pepř
500 gčerstvé zelené fazolky

na ozdobu

kysaná smetana
petrželka kudrnka

Postup přípravy

Nahrubo nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme utřený česnek a znovu osmahneme. Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, uzené maso nebo uzeninu nakrájíme na nudličky a obojí vložíme do cibule. Opečeme, mírně osolíme, opepříme, zalijeme vývarem (i z kostky), přidáme posekaný libeček a asi 15 minut povaříme. Zelené fazolky očistíme, asi na 3x šikmo nakrájíme, přidáme k bramborám s uzeným a ještě 20 - 25 minut společně dusíme. Tři v jednom rozdělíme na talíře, na jednotlivé porce dáme lžíci kysané smetany a posypeme sekanou petrželkou.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tři v jednom

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena