Pokud chcete trochu odlehčit jídelníček, je trhané kuřecí maso s příjemnou kouřovou chutí skvělá volba. Příprava je velmi jednoduchá a šťavnatou dobrotu si užijí všichni strávníci. Výborně se hodí do sendvičů se salátem coleslaw nebo jako náplň do tacos. Pro perfektní výsledek použijte gril s víkem.
Jak použít trhané maso a co z něj připravit?
Trhané maso je tajná zkratka k rychlým večeřím. Ukážeme vám, jak s ním pracovat a co z něj připravit. Uvidíte, že na něj nedáte dopustit.
Trhané maso milují všichni. Zkuste ho doma, snadnější úprava masa snad neexistuje
Trhané maso je nejvděčnější úprava, protože vyžaduje jen minimum úsilí. Uvaříme ho jednou, a jíme na několik způsobů. Přitom dáme jenom maso do trouby či hrnce a necháme teplo dělat svou práci. Pak už jen trháme na vlákna. V článku se dovíte, jak maso naložit a jak docílit, aby se rozpadalo.
Autor:Grilovani.cz
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena