Treska v kmínové omáčce

Podušená kapusta na másle zapečená s plátky tresky potřené strouhankovou směsí.


3.0621x
35 min

Postup přípravy

Kapustu zbavíme špatných listů, nakrájíme na tenké proužky a na másle ji podusíme, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Zalijeme trochou vody a dusíme asi 15 minut. Smetanu smícháme se žloutky, přimícháme ke kapustě, vložíme vše do vymazané formy. Tresku nakrájíme na 4 kusy, ochutíme a zakapeme citronem, na másle rybu opečeme a položíme na kapustu. Máslo smícháme se strouhankou a touto směsí potřeme rybu a pečeme asi 20 minut na 200 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska v kmínové omáčce

Zpět na recept