Treska s karamelizovanou cibulkou

Recept na rybu podávanou s karamelizovanou červenou cibulí.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Středně velké červené cibule oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a vsypeme na rozpálenou pánev, ve které jsme nechali rozpustit 25 g másla a lžíci oleje. Cibuli za častého promíchání osmažíme dozlatova, poté zasypeme lžičkou cukru a necháme zkaramelizovat. Osmaženou cibulku vyjmeme.

Tresku omyjeme, osušíme, pokapeme citronem a posypeme bylinkovou solí a tymiánem. Do výpeku z cibule dáme rozpustit zbylé máslo, vložíme tresku a po obou stranách orestujeme, až je zlatavá.

Tresku dáme na talíře, zasypeme zkaramelizovanou cibulí a ihned podáváme. Ideální přílohou je bramborová kaše.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska s karamelizovanou cibulkou

Zpět na recept