Treska na zelenině

Recept na chutně a zdravě připravenou tresku.


4.36x
20 min

Postup přípravy

Rybí filé necháme rozmrazit, pokapeme citronovou šťávou a jemně posypeme bylinkovou solí. Necháme chvíli odležet.

Mezitím si očistíme a na proužky nakrájíme červené papriky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na tenká kolečka, která v prstech rozdělíme.

Na hluboké pánvi rozehřejeme máslo, nejprve osmahneme cibuli, vhodíme papriku a tresku a restujeme za občasného promíchání. Zasypeme kmínem, přidáme kopr a podlijeme vodou. Necháme krátce podusit a tekutinu vyvařit. Máme hotovo za 10 - 12 minut.

Tresku na zelenině podáváme s čerstvým chlebem nebo vařenými brambory.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska na zelenině

Zpět na recept