Treska na pórku

Tento jednoduchý recept zpestří jídlo připravované z ryb.


3.244x
30 min
1×

Postup přípravy

Z citronu si vymačkáme šťávu.

Kostky tresky pokapeme citronovou štávou, osolíme a posypeme kořením na ryby (z obou stran). Necháme tresku chvíli odležet.

Mezitím si nakrájíme celý pórek. V misce si rozšleháme vejce.

Na pánvi si rozpálíme olivový olej s troškou másla a osmažíme rybu doměkka. Ryby smažíme z obou stran a poté je rozmačkáme vidličkou na malé kousky. Přisypeme pórek, který restujeme společně s rybou, dokud není dost měkký. Přilijeme rozšlehaná vejce, opepříme.

Za stálého míchání osmažíme a teplé podáváme s bramborem nebo rýží.
user-icon

autor Kenny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska na pórku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.