Treska na pórku

Tento jednoduchý recept zpestří jídlo připravované z ryb.


3.244x
30 min
1×

Postup přípravy

Z citronu si vymačkáme šťávu. Kostky tresky pokapeme citronovou štávou, osolíme a posypeme kořením na ryby (z obou stran). Necháme tresku chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme celý pórek. V misce si rozšleháme vejce. Na pánvi si rozpálíme olivový olej s troškou másla a osmažíme rybu doměkka. Ryby smažíme z obou stran a poté je rozmačkáme vidličkou na malé kousky. Přisypeme pórek, který restujeme společně s rybou, dokud není dost měkký. Přilijeme rozšlehaná vejce, opepříme. Za stálého míchání osmažíme a teplé podáváme s bramborem nebo rýží.
user-icon

autor Kenny

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Treska na pórku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena