Treska na červeném víně

Chutně připravená ryba s červenou cibulí na víně.


5.07x
35 min
1×

Ingredience

6 listůbobkový list
1 sklenkačervené víno
1 talířhladká mouka
100 gloupané mandle
3 ksčervená cibule
400 gfilety z tresky

podle chuti

sůl

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Dobře omyté a očištěné plátky ryb obalíme v hladké mouce a opečeme v horkém oleji z obou stran.

Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme na plátky. Mandle spaříme a oloupeme, případně koupíme již loupané.

V půlce smažení ryby přidáme mandle, cibuli a smažíme přibližně dalších 10 minut. Bohatě podlijeme červeným vínem a jakmile se začne vypařovat, přidáme bobkový list a osolíme. Ke konci přidáme ocet balsamico, vznikne nám šťáva na podlití ryby.

Tresku na červeném víně podáváme jen s ledovým salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska na červeném víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská