Tradiční vanilkové rohlíčky

Vyzkoušejte recept na klasické vanilkové rohlíčky obalené ve vanilkovém cukru.


5.05x
45 min
1×

Postup přípravy

Hladkou mouku, mleté vlašské ořechy, cukr moučka a tuk na pečení dáme do misky, následně zpracujeme těsto tak, aby bylo hladké. Těsto necháme odpočinout v lednici alespoň přes noc.

Následně z těsta vytvarujeme rohlíčky, případně dáme do formiček.

Vanilkové rohlíčky pečeme cca 10 minut na 180 °C dozlatova. Rohlíčky necháme vychladnout a obalíme ve vanilkovém cukru.

Tradiční vanilkové rohlíčky servírujeme jako výborné cukroví.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tradiční vanilkové rohlíčky

Zpět na recept