Trdelníky se moc povedly. Akorát příště přidám poloviční množství droždí. Třeba potom nebude potřeba přidávat větší množství mouky. Protože máme raději sladší přidala jsme do těsta rovnou i trošku vanilkového cukru a skořice. Pekla jsem je 15 minut a byly vynikající
Helena
Recept se mi nelíbí
Skleničky jsem obalila alobalem dle rady. Nedrželo to tam, trhalo se těsto. Nakonec jsem z toho udělala houstičky a upekla.
laduna (tecka) drnda
moc dobre
teeda musim rict,ze mi to moc chutna a deti si taky posmakly :-)
Andrea
Nápad
Dobrý den, recept je super, ale když se místo plátů těsta udělají " hadi " , trdelník je takový plastičtější, a vypadá lépe i na pohled :)
Zdeněk
Re: Komentář k receptu Tradiční trdelník
Rozdíly jsou tyto tři: 1)cena
2)kvalita
3)množství