Tortillové jednohubky

Svačinka, po které se vždy jen zapráší, ať už ji podávám kdekoliv!


3.720x
10 min

Postup přípravy

Tortilly si koupíme podle množství připravovaných jednohubek. Na dva talíře (což je tak akorát) spotřebuji 8 tortill. Každou nakrájíme na 3 větší žížaly. Eidam nakrájíme na kostky o malinko užší než žížala z tortilly, tlusté asi 1,5 cm.

Dále si vyrobíme omáčku ze dvou třetin tatarky a z jedné třetiny hořčice.

Omáčkou pomažeme tortilly podle chuti a do tortilly zamotáme sýrovou kostku. Párek nakrájíme na válečky či kolečka. Jednohubku společně s párkem propíchneme párátkem. Můžeme dozdobit zeleninou.

Tortillové jednohubky můžeme použít jako předkrm, jako svačinu nebo můžeme podávat na oslavě jako občerstvení. Není to ani ostré ani nevýrazné, vhodné pro všechny. Navíc bez párku vhodné pro vegetariány.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tortillové jednohubky

Zpět na recept