Topinky s volským okem

Topinky z chleba s vejcem, sýrem a kečupem. Recept na rychlou večeři.


4.08x
15 min

Postup přípravy

Plátky chleba opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Poté topinky vyjmeme a uchováme v teple. Na stejné pánvi si usmažíme dvě volská oka. Vejce osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.

Na talíř dáme topinku, kterou potřeme oloupaným česnekem. Dále topinku osolíme, namažeme sýrem a nakonec položíme usmažené volské oko. Pokapeme kečupem a podáváme.

Pro "masožravce" může být obměnou přidání šunky nebo šunkového salámu na volské oko.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Topinky s volským okem

Zpět na recept