Topinkový mls

Recept na hospodské topinky. Recept je na 1 topinku, ale směsi můžete připravit víc. Vydrží v lednici minimálně týden. Pokud ji nesníte dřív.


3.379x
20 min

Postup přípravy

Nakrájíme si cibuli na půlkolečka. Kýtu nakrájíme na menší kostičky, okořeníme vegetou a pepřem. Podle potřeby ještě osolíme. Kdo má rád, může přidat trochu chilli koření.

Na rozpálený olej vysypeme cibuli a pomalu ji restujeme než zhnědne, pak přidáme kýtu a sójovou omáčku. Po 3 - 4 minutách restování by měla být kýta osmažená. Přidáme sterilovanou kapii nebo lečo (je lepší) a necháme osmahnout. Nakonec přidáme kečup. Mělo by ho být tolik, aby směs spojil a zahustil. Hotovou směs odstavíme. Pokud je směs řídká nebo maso měkké, můžeme směs ještě podusit, v tom případně přiléváme kečup.

Mezitím si klasicky na oleji osmažíme topinku a nastrouháme sýr.

Hotovou topinku potřeme česnekem a dáme na ni připravenou směs. Hustě posypeme sýrem. Můžeme podávat. Kdo má rád, může dát topinku na 2 - 3 minutky do mikrovlnky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Topinkový mls

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká