Topinkový mls

Recept na hospodské topinky. Recept je na 1 topinku, ale směsi můžete připravit víc. Vydrží v lednici minimálně týden. Pokud ji nesníte dřív.


3.379x
20 min

Ingredience

sůl
1 plátekchléb
olej na smažení

náplň

1 stroužekčesnek
0.5 kscibule
4-6 lžickečup
vegeta
1 lžičkasójová omáčka
70 gvepřová kýta
mletý černý pepř
3 lžícekapie sterilovaná

na ozdobu

70 gsýr

Postup přípravy

Nakrájíme si cibuli na půlkolečka. Kýtu nakrájíme na menší kostičky, okořeníme vegetou a pepřem. Podle potřeby ještě osolíme. Kdo má rád, může přidat trochu chilli koření. Na rozpálený olej vysypeme cibuli a pomalu ji restujeme než zhnědne, pak přidáme kýtu a sójovou omáčku. Po 3 - 4 minutách restování by měla být kýta osmažená. Přidáme sterilovanou kapii nebo lečo (je lepší) a necháme osmahnout. Nakonec přidáme kečup. Mělo by ho být tolik, aby směs spojil a zahustil. Hotovou směs odstavíme. Pokud je směs řídká nebo maso měkké, můžeme směs ještě podusit, v tom případně přiléváme kečup. Mezitím si klasicky na oleji osmažíme topinku a nastrouháme sýr. Hotovou topinku potřeme česnekem a dáme na ni připravenou směs. Hustě posypeme sýrem. Můžeme podávat. Kdo má rád, může dát topinku na 2 - 3 minutky do mikrovlnky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Topinkový mls

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena