Tomatová rybí pomazánka

Vynikající a rychlá pomazánka, skvělá hlavně k čerstvému pečivu.


4.617x
10 min

Ingredience

1 kscibule
2 konzervysardinky v tomatě
2 ksvejce natvrdo
1 kelímekpomazánkové máslo

podle chuti

1 špetkasůl
citronová šťáva
1 špetkamletý černý pepř

Postup přípravy

Velkou cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Dáme ji do mísy. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme. K cibuli přidáme sardinky i se šťávou, pomazánkové máslo, vejce a trochu přisolíme a opepříme. Pro chuť můžeme přidat trochu citronové šťávy. Vše důkladně promícháme. Tomatovou rybí pomazánku podáváme namazanou na čerstvém pečivu. Nezapomeneme na čerstvou zeleninu.
user-icon

autor verrrus


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tomatová rybí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena