Tomatová rybí pomazánka s cibulí

Ryby v tomatě nemá rád každý. Ale že je tato pomazánka právě z nich, vůbec nejde poznat.


3.48x
10 min
1×

Postup přípravy

Konzervu sleďů v oleji dobře slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

Ryby v tomatě dáme i s omáčkou do misky, přidáme slité ryby a rozmačkáme. Společně s pomazánkovým a klasickým máslem vyšleháme. Nakonec vmícháme kečup a feferonky soli. Množství upravíme podle chuti, některé ryby jsou slané méně či více. Pro pikantnost můžeme kečup nahradit ostrým nebo přidat trochu chilli.

Tomatová rybí pomazánka chutná dobře odležená a vychlazená. Tomatovou rybí pomazánku podáváme nejlépe na čerstvém chlebu.



user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tomatová rybí pomazánka s cibulí

Zpět na recept