Pro thajské saláty jsou typické kontrasty barev, struktur, chutí a vůní. Jsou tak potěšením pro oko i lákadlem pro chuťové pohárky.
3 lžíce | limetková šťáva |
1 lžíce | hnědý cukr |
120 g | čínské nudle |
1 lžíce | krájený koriandr |
30 g | sušené houby ucho Jidášovo |
60 g | sušené kukmáky |
0.5 hrnku | mleté vařené vepřové maso |
120 g | vařené loupané krevety |
5 ks | červené čili papričky |
3 lžíce | thajská rybí omáčka |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.