Veganský recept. Jemně kyselá, sladká a zároveň pikantní chuť omáčky se doplňuje s vůní kořeněné rýže. Je to naše oblíbené jídlo. Navíc je lehké, takže nehrozí žádný poobědový útlum.
5 lžic | olej |
2 ks | cibule |
1 ks | cuketa |
8 řapíků | pórek |
1 dl | pivo |
2 ks | feferonka |
250 g | žampiony |
1 ks | paprika červená |
1 ks | paprika zelená |
5 lžiček | třtinový cukr |
4 lžíce | umeocet |
1 balení | sójové plátky |
příloha | |
---|---|
1 lžíce | olej |
1-2 špetky | sůl |
1 ks | cibule |
5 porcí | rýže |
3 ks | hřebíček |
nálev | |
1.5 l | voda |
3 lžičky | grilovací koření |
5 lžiček | sójová omáčka |
2 kostky | bujón zeleninový |
zálivka | |
2.5 dl | voda |
4 lžičky | škrob |
autor Kkuli
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena