Těstoviny ve smetanovo-špenátové omáčce

Recept na těstoviny přelité smetanovo-špenátovou omáčkou sypané nivou a balkánským sýrem.


4.827x
45 min
10×

Postup přípravy

Špenát pokrájíme (lze použít i protlak) a podusíme doměkka. Osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou s troškou smetany. Takto je smetanovo-špenátová omáčka hotová.

Těstoviny (farfalle) uvaříme podle návodu na obalu a scedíme. Nivu i balkánský sýr najemno nastrouháme.

Při servírování přelijeme těstoviny smetanovo-špenátovou omáčkou a posypeme sýrem podle chuti.
user-icon

autor niloza


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny ve smetanovo-špenátové omáčce

Zpět na recept