Těstoviny se zelím a masem

Sladkokyselé zelí, restované kořeněné mleté maso a těstoviny v jednom receptu.


4.435x
60 min
8×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme maso (půl na půl hovězí a vepřové) i koření, osolíme a za stálého míchání maso orestujeme.

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme, vsypeme na rozehřátý olej, zasypeme cukrem a necháme ho mírně zkaramelizovat. Přidáme zelí i s nálevem a dusíme za občasného míchání asi 30 minut. Podle potřeby podléváme teplou vodou. Pak zelí ochutíme kmínem, solí a citronovou šťávou. Ještě 5 minut podusíme, pak zaprášíme moukou a necháme ji 10 minut provařit.

Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě s olejem na "skus", scedíme a vsypeme do větší nádoby. K těstovinám přidáme maso i zelí, dobře promícháme a můžeme podávat.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny se zelím a masem

Zpět na recept