Těstoviny s tuňákovou omáčkou

K těstovinám se hodí také téměř vše. Tak proč nezkusit omáčku z tuňáka?


3.0988x
60 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
petrželka
3 ksfilé
1 lžícekapary
400 gtěstoviny
1 konzervatuňák
olivový olej
mletý pepř
1 skleniceboloňská omáčka
100 mlbílé fíno

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka a slijeme.

Filé nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném oleji prudce s jemně nasekaným česnekem osmahneme. Přidáme hotovou omáčku, kapary a zalijeme bílým vínem. Krátce povaříme. Slijeme olej z tuňáka a maso rozmačkáme vidličkou. Nasypeme je do omáčky a prohřejeme. Pikantně dochutíme solí a pepřem.

Na talíře rozdělíme těstoviny a přelijeme je tuňákovou omáčkou. Těstoviny s tuňákovou omáčkou ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny s tuňákovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.