Těstoviny s tuňákem a cizrnou

Rychlý recept na voňavé těstoviny.


4.820x
20 min
3×

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme al dente. Použijeme nejlépe mezze, penne nebo spirálky.

Na trošce olivového oleje osmahneme rozmáčknutý česnek. Cizrnu propláchneme pod tekoucí vodou a odkapanou přidáme k česneku. Po chvilce přidáme rajčata a vaříme cca 10 minut. Přidáme tuňáka, ze kterého jsme slili olej, a vaříme dalších 5 minut.

Ke směsi nakonec přidáme uvařené těstoviny, promícháme, osolíme, opepříme a přimícháme nakrájenou mozzarellu. Jakmile se mozzarella začne roztékat, můžeme podávat.

Těstoviny s tuňákem a cizrnou podáváme jako teplý hlavní chod.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny s tuňákem a cizrnou

Zpět na recept