Těstoviny s omáčkou z lišek

Jednoduchý a chutný recept. Pokud máte rádi houby, neodoláte.


4.715x
25 min
4×

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

Na větší pánvi na polovinu přichystaného másla dáme dozlatova osmahnout nakrájenou cibulku. Poté zalijeme vývarem a necháme vyvařit. Přidáme zbytek másla a orestujeme najemno nakrájené lišky. Přidáme nastrouhaný parmezán a smetanu. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí.

Těstoviny důkladně promícháme s omáčkou z lišek. Jednotlivé porce těstovin s omáčkou ozdobíme strouhaným parmezánem a ihned podáváme.
user-icon

autor Petí


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny s omáčkou z lišek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská