Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu tak, aby nebyly rozvařené. Čerstvé lístky bazalky pokrájíme na drobno nebo rozsekáme v mixéru, přidáme olivový olej, sůl, česnek a oříšky (nemusí být) a dobře smícháme s uvařenými těstovinami. Tofu nakrájíme na kostičky a opečeme dozlatova na olivovém oleji, při servírování poklademe tofu na těstoviny, ale můžeme i smíchat. Dozdobíme například plátky rajčat, olivami a podobně. Podáváme ihned, samotné, s pečivem, nebo se sklenkou vína.
Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!
Zapékané těstoviny jsou velmi vděčné - jsou levné, ne moc pracné a zasytí opravdu celou rodinu. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na těstoviny z jednoho pekáčku - zapečené se zeleninou, uzeninami, ale i houbami.

Letní grilování po vegansku: Zeleninový špíz s tofu krok za krokem
Výborná kombinace zeleniny a uzeného tofu na jedné špejli. To je tutovka na letní grilování.

Autor:Veronika

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena