Těstoviny s garnáty, olihněmi, hřebenatkami, žampiony, vínem a petrželkou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (925x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
- -
petrželka
1 ks
cibule
60 g
žampióny
- -
mletý pepř
500 g
těstoviny
125 ml
bílé víno
- -
olivový olej
125 g
olihně
125 g
hřebenatky
Postup přípravy
Uvaříme je doměkka. Na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme česnek, zalijeme vínem a vaříme tak dlouho dokud se tekutina neodpaří tak na dvě lžíce, přidáme pokrájené olihně a vaříme asi minutu, pak přidáme houby a hřebenatky a vaříme asi 2 minuty. Potom přidáme garnáty, šlehačku, petrželku a prohřejeme. Směs promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme sypané petrželkou.