Těstoviny marinara

Těstoviny s garnáty, olihněmi, hřebenatkami, žampiony, vínem a petrželkou.


3.0925x
30 min

Postup přípravy

Uvaříme je doměkka. Na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme česnek, zalijeme vínem a vaříme tak dlouho dokud se tekutina neodpaří tak na dvě lžíce, přidáme pokrájené olihně a vaříme asi minutu, pak přidáme houby a hřebenatky a vaříme asi 2 minuty. Potom přidáme garnáty, šlehačku, petrželku a prohřejeme. Směs promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme sypané petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny marinara

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.