Těstoviny alla boscaiola

Recept na těstoviny (nejlépe penne) s hříbky.


5.07x
30 min

Ingredience

1 svazekpetrželka
1 kscibule
400 gtěstoviny
400 ghřiby
0.5 hrnkuolivový olej
300 gtřešňová rajčata
40 gčerné olivy
120 guzená slanina

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Dáme vařit vodu na těstoviny. Hříbky očistíme a nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky. Rajčata s olivami na slabé plátky. Na jedné pánvi dáme osmahnout tak na 4 minutky slaninku, na druhé pánvi dáme zezlátnout cibulku, do které přidáme hřiby. Slaninu přidáme k hotovým hříbkům. Vmícháme rajčata s olivami a 5 - 10 minut podusíme. Pokud je třeba, podlijeme vodou z těstovin. Hotové těstoviny scedíme minutku před koncem, přidáme k hříbkové směsi a restujeme na pánvi dalších 5 minut. Nakonec přidáme čerstvou petrželku a posypeme parmazánem. Těstoviny ala boscaiola ihned podáváme.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny alla boscaiola

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena