Těstovinový salát se zeleninou a masem

Moc dobré a v létě ideální. Recept na těstovinový salát zase jinak.


4.421x
45 min

Postup přípravy

Drůbka nebo křidélka dáme vařit a ochutíme podravkou. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru. Vývar nám může být základem na polévku. Maso necháme vychladit, poté ho obereme od kostí.

Mezitím uvaříme vejce natvrdo. Po vychladnutí vejce oloupeme a prolisujeme na čtverečky. Okurky také nakrájíme na čtverečky. Sterilovanou zeleninu scedíme.

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Scezené těstoviny dáme do mísy, přidáme sterilovanou zeleninu, kukuřici, hrášek, vejce a okurky. Necháme trochu vychladit a nakonec přimícháme libovolnou majonézu nebo tatarku. Kdo chce, nahradí majonézu bílým jogurtem. Podle chuti osolíme a opepříme.

Těstovinový salát se zeleninou a masem necháme před podáváním dobře vychladit v lednici. U nás je moc oblíbený hlavně v létě.
user-icon

autor Swinga


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstovinový salát se zeleninou a masem

Zpět na recept