Těstovinový salát s tuňákem a olivami

Recept na těstovinový salát s tuňákem, olivami, česnekem a rukolou. Podáváme za studena.


3.04x
30 min

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Česnek oloupeme, prolisujeme a orestujeme na oleji, přidáme sůl, pepř a další koření podle libosti. Směs necháme zchladnout.

Olivy nakrájíme na kolečka, rukolu opereme a velkou konzervu tuňáka zbavíme nálevu.

Uvařené těstoviny propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Ve velké míse smícháme s opranou rukolou, olivami a tuňákem.

Na závěr těstovinový salát přelijeme olejem s česnekem a pořádně promícháme. Salát necháme před podáváním proležet a vychladit.

Těstovinový salát s tuňákem a olivami servírujeme na lůžku z ledového salátu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstovinový salát s tuňákem a olivami

Zpět na recept