Těstoviny uvaříme, kdo nemá rád celozrnné, samozřejmě lze použít normální. Scedíme, pokud hned nesmícháme s masem, záleží na tom, co si připravíme dřív, přidáme lžičku olivového oleje, necháme chladnout.
Na oleji si osmahneme osolená kuřecí prsíčka na tenounké plátky o velikosti cca 2 cm, v půlce smažení přidáme lžíci kari, špetku muškátového koření, pálivé papriky a skořice. Můžeme nakonec přidat tři lístky nadrobno nasekané šalvěje. Přidáme k těstovinám.
Na novém oleji si osmahneme osolené mrkve na tenoučké a krátké plátky, velikostně odpovídající kuřeti, takové saxofonové jazýčky. Plátky mají být osmahlé, avšak ještě křupavé. Přidáme k těstovinám. Vše zchladíme.
V misce si rozmícháme nebo jemně našleháme pomazánkové máslo s troškou mléka, jen aby máslo změklo asi do konzistence majonézy nebo jen malinko tekutější. Vychladlé těstoviny smícháme s pomazánkovým máslem, můžeme přidat trochu sekané petrželky (pokud jsme nepoužili šalvěj). Zamícháme, dosolíme a můžeme ihned podávat.