Těstovinový salát Bonjour

Vynikající těstovinový salát s créme bonjour. Vegetariáni vynechají uzeninu.


4.420x
90 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Salám a různobarevné papriky nakrájíme na menší kostičky nebo proužky a dáme do mísy na salát.

Do pomazánkového másla créme bonjour přidáme dva trojúhelníčky taveného sýru a pomalu přidáváme smetanu, až vytvoříme středně hustou omáčku, kterou následně dochutíme pálivou paprikou.

Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny - vřetena, které po uvaření propláchneme studenou vodou.

Následně všechny ingredience smícháme dohromady a necháme odležet zhruba 1 - 2 hodiny v ledničce.

Těstovinový salát Bonjour můžeme podávat i těsně po dokončení přípravy. Odleželý však chutná lépe.

Salát můžeme podávat jako hlavní chod i jako přílohu k pokrmům.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstovinový salát Bonjour

Zpět na recept