Těstíčko na obalování

Recept na trochu jiné těstíčko na obalování masa či zeleniny.


4.022x
10 min

Ingredience

1 špetkasůl
1 ksbílek
1-2 špetkyprášek do pečiva
100 ghladká mouka
125 mlminerálka

Postup přípravy

Mouku smícháme s práškem do pečiva a solí. Vlijeme minerálku nebo sodu a promícháme. Bílek si samostatně vyšleháme, ale ne úplně dotuha. Sníh lehce vmícháme do těstíčka. V těstíčku obalujeme ryby nebo jiné maso. To pak smažíme na pánvi nebo ve fritovacím hrnci. Jídlo připravené v tomto těstíčku podáváme nejlépe teplé.
user-icon

autor ijuhasova

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Těstíčko na obalování

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Recepty z britské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena