Terčin vasar

Recept na vaječný salát s rybou, který mažeme na chlebíčky a zdobíme třeba proužky kapie.


4.04x
20 min

Ingredience

1 kscibule
1 lžícehořčice
2 ksrajče
3 ksvejce natvrdo
1 konzervasardinky v oleji
1 kelímekmajonéza (malá)

podle chuti

sůl
pažitka
mletý černý pepř

na ozdobu

kapie

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kousky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, oloupeme a jemně nakrájíme. Vejce promícháme se sardinkami, které jsme rozmačkali vidličkou, přidáme cibuli, rajčata, majonézu a hořčici. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme najemno nakrájenou pažitku. Terčin vasar mažeme na plátky veky a libovolně zdobíme. Dobré jsou třeba nudličky barevné kapie.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Terčin vasar

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena