Teplý salát z cukety

Cuketový salát jemné chuti. Recept snadný na přípravu.


4.06x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Cuketu nakrájíme na kousky velké asi 1x1 cm.

Cibuli zbavíme slupky, nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na rozpáleném oleji, poté přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a rovněž necháme zesklovatět tak, aby kostky stále držely svůj tvar. Odstavíme z ohně.

Připravenou cuketu nasypeme do servírovací mísy, osolíme, přidáme teplá (na kousky nakrájená) vejce a drobně pokrájené kyselé okurky.

Teplý cuketový salát ochutíme hořčicí a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Teplý salát z cukety

Zpět na recept