Teplý houbový salát

Netradiční houbová specialita. Recept na tepelnou úpravu hlívy ústřičné a přípravu delikátního dresinku.


4.47x
45 min

Postup přípravy

Necháme rozehřát pánvičku, pak přilijeme olivový olej a vložíme houby nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme, necháme restovat a chvílemi promícháme. Potom přidáme tymián, bobkový list a nakrájenou zeleninu.


Bazalku a oregano nakrájíme nahrubo a přidáme ke směsi. Chvíli necháme podusit a mezitím si připravíme dresink: v misce smícháme olivový olej, balsamico, citronovou šťávu, sůl a pepř.

Houby pokapeme dresinkem, nandáme na talíř, ozdobíme bobkovým listem a polijeme zbytkem dresinku.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Teplý houbový salát

Zpět na recept