Recept na telecí špíz s restovaným chřestem naloženým v pikantní marinádě.
1 stroužek | česnek |
8 plátků | anglická slanina |
500 g | telecí kýta |
200 g | bílý chřest |
150 g | zelený chřest |
50 g | čerstvý fialový chřest |
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
0.6 l | olivový olej |
0.3 dl | ocet vinný |
1 ks | červená cibule |
1 špetka | mletý černý pepř |
50 g | plocholistá petržel |
marináda | |
15 ml | olivový olej |
15 ml | slunečnicový olej |
15 ml | sezamový olej |
sezamová semínka | |
podle chuti | |
mletý černý pepř | |
mořská sůl | |
chilli paprika |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena