Telecí játra jako zpestření našeho jídelníčku.
2 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
125 ml | suché bílé víno |
600 g | telecí játra |
1 ks | paprika (červená) |
1 ks | paprika (žlutá) |
250 ml | neslaný masový vývar |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 lžíce | rajčatový protlak |
1 lžička | kari |
kajenský pepř | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
0.5 l | podmáslí |
autor Jovi
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.