Játra rozřízneme a necháme hodinu máčet ve studené vodě, přičemž každých 20 minut vodu vyměníme. Pak játra osušíme, očistíme a nakrájíme na nudličky nebo kostky.
Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriky očistíme, zbavíme zrníček a nakrájíme na nudličky. Na 4 lžících rozehřátého oleje vše orestujeme a zasypeme moukou, kterou krátce osmahneme. Za stálého míchání zalijeme vývarem a necháme při střední teplotě 10 minut provařit.
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na 2 lžících rozpáleného oleje. Zasypeme kari, které necháme zpěnit. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vývarem. Promícháme a pod poklicí na střední plamen vaříme 20 minut.
Rozpálíme čtyři lžíce oleje a postupně na něm za stálého obracení opečeme játra. Snížíme teplotu, necháme ještě 3 minuty dopékat a poté játra osolíme i opeříme, promícháme a vyndáme z oleje. Do výpeku přilijeme sherry, vmícháme cibulovo-paprikovou omáčku a vše prohřejeme.
Na talíře rozdělíme játra i kari rýži a vše zalijeme omáčkou.