Vaření.czReceptyTelecí játra na červeném víně

Telecí játra na červeném víně

Snadný recept na chutně připravená telecí játra.


4.36x
30 min

Ingredience

0.5 sklenkyvývar
1 kscibule
0.5 sklenkyčervené víno
360 gtelecí játra

podle potřeby

2 lžíceolej

podle chuti

sůl
muškátový oříšek
mletý černý pepř

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na menší slabší plátky, které obalíme v hladké mouce. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli osmažíme na oleji do tmavší barvy a přidáme játrové plátky. Játra prosmažíme přikryté asi 5 minut z obou stran. Játra odkryjeme a podlijeme červeným suchým vínem, které necháme vyprchat. Přidáme horký vývar a provaříme. Játra nakonec dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Telecí játra na červeném víně chutnají s rýží i knedlíky.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí játra na červeném víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena