Vaření.czReceptyTelecí dušené s hráškem

Telecí dušené s hráškem

Celkem rychlý recept z telecího masa.


5.09x
0

Ingredience

5 gcukr
sůl
80 gtuk
40 ghladká mouka
120 gsterilovaný hrášek
500 gtelecí plec

Postup přípravy

Telecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. V kastrůlku nebo pánvi s vyšším okrajem a poklicí rozehřejeme tuk. Vsypeme kousky telecího a ze všech stran je důkladně orestujeme dozlatova. Pak je zaprášíme moukou, osolíme a podlijeme vodou. Telecí zvolna dusíme doměkka. Ke konci přidáme okapaný hrášek. Telecí dušené s hráškem mírně osladíme a společně dodusíme doměkka. Telecí dušené s hráškem podáváme s přílohou podle chuti. Skvělé jsou brambory, rýže nebo jen čerstvé pečivo.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí dušené s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena