Tatarský biftek ze sýru

Recept na pikantní směs ze sýra a surovin jako na tatarský biftek.


4.08x
35 min

Postup přípravy

Okurku, očištěnou cibuli a sýr nastrouháme najemno. Česnek očistíme a prolisujeme. Cibuli, sýr a okurku dáme do misky a přidáme všechny ostatní suroviny.

Vše dokonale promícháme a podle chuti ještě dokořeníme, osolíme a přidáme špetku cukru. Opět promícháme a tatarský biftek ze sýru necháme zhruba hodinu uležet v lednici.

Tatarský biftek ze sýru podáváme s topinkami nebo čerstvým bílým pečivem. Do sýrového tataráku můžeme přidat i žloutek, jako do klasického tataráku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarský biftek ze sýru

Zpět na recept