Tatarský biftek z hovězího masa

Recept na tatarský biftek, který podáváme s topinkou.


4.715x
45 min
2×

Ingredience

5 ksžloutek
100 gcibule
100 ghořčice
100 gkečup
50 gkapary
100 golivový olej
30 gmletá paprika
500 ghovězí svíčková
30 gworcester
100 gsterilovaná okurka

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Maso očistíme, naškrábeme nebo nameleme na jemném mlýnku, posekáme najemno cibulku, kapary a okurky.

Zeleninu přidáme k masu, osolíme, opepříme, přidáme papriku a olej, dochutíme kečupem, hořčicí a worcestrem, nakonec přidáme žloutky, vše promícháme a necháme chvilku vychladit.

Tatarský biftek z hovězího masa podáváme na topinkách.
user-icon

autor kailmija


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarský biftek z hovězího masa

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.