Vaření.czReceptyTatarská omáčka s hříbky

Tatarská omáčka s hříbky

Recept na tatarku s přidáním vína, sardelových oček a hříbků.


4.740x
10 min

Ingredience

cukr
sůl
10 gcibule
0.5 dlsmetana
300 gmajonéza
0.3 kscitron
2 clbílé víno
zelená petrželka
10 gsterilované okurky
0.5 kssardelové očko
2 kshříbky v octě

Postup přípravy

Sardelová očka, cibuli, okurky a hříbky nasekáme najemno. Z citronu vymačkáme šťávu. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme. Majonézu dobře rozmícháme s vínem a smetanou, přidáme posekanou směs a podle chuti cukr, sůl, ocet. Tatarskou omáčku s hříbky podáváme k pečenému nebo grilovanému masu.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatarská omáčka s hříbky

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena