Recept na tatarku s přidáním vína, sardelových oček a hříbků.
Hodnocení
4.7
/ 5 (40x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
cukr
sůl
10 g
cibule
0.5 dl
smetana
300 g
majonéza
0.3 ks
citron
2 cl
bílé víno
zelená petrželka
10 g
okurka sterilovaná
0.5 ks
sardelová očka
2 ks
hříbky nakládané v octě
Postup přípravy
Sardelová očka, cibuli, okurky a hříbky nasekáme najemno. Z citronu vymačkáme šťávu. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme.
Majonézu dobře rozmícháme s vínem a smetanou, přidáme posekanou směs a podle chuti cukr, sůl, ocet.
Tatarskou omáčku s hříbky podáváme k pečenému nebo grilovanému masu.