Tataráček z hovězí svíčkové

Recept na tatarák z hovězího masa, který je chuťově výborný!


2.58x
20 min

Postup přípravy

Maso odblaníme, někdy tam nějaké kousky mohou být, poté 2 - 3 x pomeleme. Hovězí svíčkovou můžeme i naškrábat nožem. Na recept lze použít i falešnou svíčkovou.

Upravené maso dáme do mísy, přidáme najemno nakrájenou cibuli, hořčici, kečup, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku (na barvu, v mase není cítit), mletý kmín, pokapeme chilli omáčkou, přidáme trochu maggi a přidáme pouze žloutky. Dobře promícháme a ochutnáme. Pokud je potřeba nějakou ingredienci přidat, přidáme a dochutíme na tak akorát. Tatarák z hovězí svíčkové necháme vychladit.

K masu osmažíme topinky, kdo nechce smažené, může opéct v toustovači, ale není to ono. Oloupeme česnek a společně s tataráčkem z hovězí svíčkové podáváme.

Pokud je maso husté, dáme trošku oleje na zjemnění, pořádně do masa zapracujeme a promícháme. Maso v míse ozdobíme olivami. S tatarákem je to moc dobrá kombinace. S kořením to nepřeháníme, ať neztratíme chuť masa!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tataráček z hovězí svíčkové

Zpět na recept