Taškentské krokety

Rýžové krokety, které nejvíce chutnají ke skopové pečeni, ale i k zeleninovým jídlům.


3.298x
30 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme ve slané vodě a necháme vychladnout. Poté do ní vmícháme vejce, petrželku, česnek utřený se solí a trochu mouky. Tvoříme malé šišky, které obalujeme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Taškentské krokety ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Taškentské krokety

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena