Tajemství z podmáslí

Vejce, okurka a ředkvičky se spoustou bylinek podávaných v podmáslí.


3.97x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku omyjeme a nakrájíme také na kostičky. Ředkvičky očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Kopr i pažitku nasekáme nadrobno. Zeleninu s bylinkami smícháme se studeným podmáslím. Podle chuti osolíme a opepříme. Ochuceným podmáslím naplníme talíře, posypeme je kostičkami vajec. Na každou porci tajemství z podmáslí dáme lžíci jogurtu a ozdobíme snítkou kopru.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tajemství z podmáslí

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena