Tajemství z podmáslí

Vejce, okurka a ředkvičky se spoustou bylinek podávaných v podmáslí.


3.97x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku omyjeme a nakrájíme také na kostičky. Ředkvičky očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Kopr i pažitku nasekáme nadrobno.

Zeleninu s bylinkami smícháme se studeným podmáslím. Podle chuti osolíme a opepříme. Ochuceným podmáslím naplníme talíře, posypeme je kostičkami vajec.

Na každou porci tajemství z podmáslí dáme lžíci jogurtu a ozdobíme snítkou kopru.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tajemství z podmáslí

Zpět na recept