Vaření.czReceptyChléb s podmáslím z domácí pekárny

Chléb s podmáslím z domácí pekárny

Recept pro domácí pekárnu na výborný chléb.


1.04x

Ingredience

1 lžičkacukr
1 lžičkasůl
1 lžíceocet
350 mlpodmáslí
2 lžíceolivový olej
350 ghladká mouka
150 gcelozrnná mouka
0.5 balíčkusušené droždí
1 lžičkapolévkové koření
1 lžičkacelý kmín
3 lžičkysezamová semínka

Postup přípravy

Všechny suroviny vsypeme a vlijeme do pekárny. Chléb s podmáslím pečeme na program bílý chléb, velikost střední, stejně tak propečenost střední. Chléb je hotový podle typu naší pekárny. Chléb s podmáslím z domácí pekárny vyjmeme, necháme vychladnout a krájíme na plátky. Lze jej libovolně obměnit - přidat oblíbené bylinky, semínka, ořechy apod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chléb s podmáslím z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena