Tadka

Kořeněné máslo, které dá jídlům jiný rozměr.


2.968x
10 min

Postup přípravy

Ghee rozpustíme v pánvi nebo kastrolu s poklicí.

Poklici si vezmeme do ruky a do horkého ghee nasypeme hořčičná semínka. Ta začnou pukat a vyskakovat, takže budeme připraveni s pokličkou.

Pánev sejmeme z ohně. Přidáme lístky kari, ločidlo a zamícháme.

Tato směs je vhodná k dochucení dušených jídel, polévek nebo luštěninových pokrmů.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tadka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.