Rohlíky podélně rozkrojíme a každý plátek potřeme tatarskou omáčkou a rajčatovou omáčkou Tacos Sauce (můžeme nahradit ostřejším kečupem). Rohlíky poklademe na hlubší plech vyložený pečícím papírem těsně vedle sebe.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a osmahneme dozlatova na olivovém oleji.
Mozzarellu slijeme a nakrájíme na plátky. Plátkový ementál nakrájíme na hrubé proužky a zralejší nivu naporcujeme na plátky.
Na rohlíky rozdělíme osmahnutou cibuli a zlehka posypeme majoránkou a mletou paprikou. Podle chuti rozdělíme sýry. Jako poslední vždy rozdělujeme ementál, protože se nejvíc "rozteče".
Troubu předehřejeme na střední teplotu. Sýrové toasty z rohlíků zapékáme asi 10 minut, poté na teplotě přidáme a zapečeme dozlatova. Celková doba pečení by neměla být delší než 20 minut!
Sýrové toasty z rohlíků podáváme teplé, výborně chutnají k bílému a růžovému vínu.