Chuťovka k pivu nebo vínu pro otrlejší. Připravujeme den dopředu, aby se směs rozležela.
Hodnocení
3.1
/ 5 (79x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
100 g
cibule
2 lžíce
olivový olej
100 g
tvrdý sýr
1 lžíce
ostrý kečup
1 lžíce
kremžská hořčice
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
pálivá mletá paprika
Postup přípravy
Cibule oloupeme a jemně usekáme. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
V míse smícháme sýr s cibulí, podle chuti okořeníme a vmícháme kečup, hořčici a nakonec olej. Vznikne nám kompaktní hmota, kterou dáme do lednice rozležet.
Druhý den natíráme sýrovou směsí čerstvé topinky a zdobíme čerstvou zeleninou.