Sýrová jehla s vařenými brambory

Výborná kombinace dvou chuťově rozdílných sýrů. Velmi snadný recept, který určitě nezklame.


2.028x
45 min

Ingredience

1 ksvejce
500 gbrambory
150 gtvrdý sýr
100 mltatarská omáčka
150 guzený tvrdý sýr

na obalení

vejce
strouhanka
hladká mouka

na ozdobu

čerstvá zelenina

Postup přípravy

Tvrdý sýr eidam a uzený tvrdý sýr eidam nakrájíme na kostky.

Na špejle potom střídavě napichujeme oba sýry a celé je obalíme v klasickém trojobalu (vejce, hladká mouka, strouhanka).

Obalené sýrové jehly usmažíme ve fritéze a k tomu si uvaříme v hrnci nové brambory.

Sýrovou jehlu servírujeme s vařenými brambory, na talíři ozdobíme zeleninou a chuťově vylepšíme tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Renegene


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sýrová jehla s vařenými brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena