Syrečkové špízy

Je levný a rychlý. Taky se po něm vždy rychle zapráší.


4.911x
25 min
3×

Ingredience

olej
1 kspaprika
1 kscibule
7 ksrohlík
2 balíčkyolomoucké tvarůžky
0.5 kgtočený salám

trojobal

3 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

Postup přípravy

Rohlíky, salám a cibuli nakrájíme na kolečka. Tvarůžky nakrájíme tak nějak, aby se daly napíchnout. Začneme tím, že na špejli napíchneme špičku rohlíku. Dále dáme salám, papriku, rohlík, tvarůžek, cibuli. To celé opakujeme, až do té velikosti, aby se Vám špíz vešel na pánvičku. Syrečkové špízy obalíme v trojobalu. Obaluji je tak, že smíchávám vejce s moukou, takže mám vlastně dvojobal. Pak je obalím ve strouhance. Je to rychlejší a čistější. Obalené syrečkové špízy smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Syrečkové špízy podáváme s přílohou podle chuti. My je jíme samotné, jen se zeleninou. I tak nás dokážou zasytit všechny. Špízy jsou výborné teplé i studené.
user-icon

autor K.Any

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Syrečkové špízy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena